Известие

Collapse
No announcement yet.

Почистване на кожен салон

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Има още едно британско препаратче Astonish , което използвам за мебелите вкъщи, но съм го пробвал и на колата и дава доста добър ефект, но се намира трудно

---------- Post added at 15:27 ---------- Previous post was at 15:25 ----------

А специално търтъл подхранва, омекотява, омирисва и тем подобни, но не почиства!
    Alfa Romeo 147 "Selespeed"
    sigpic

Comment

След почистването мислех да го мажа с Turtle за кожа имам и някакво друго от германия го бях купувал. Ама като гледам отзивите идващите почивни дни ще ми се откачи ръката от търкане
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD
      Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

Само да вметна, че на парочистачката пише да не се използва за почистване на кожа. Предполагам, че е заради температурата, иначе и аз се изкушавах с нея да пробвам. Също така в Хит има много богат щанд за автокозметика, пред него Практикер пасти да яде.
        Успех!

Comment

Първоначално публикувано от mik mik Покажи съобщение
          Има още едно британско препаратче Astonish , което използвам за мебелите вкъщи, но съм го пробвал и на колата и дава доста добър ефект, но се намира трудно

---------- Post added at 15:27 ---------- Previous post was at 15:25 ----------

А специално търтъл подхранва, омекотява, омирисва и тем подобни, но не почиства!
          В Метро винаги го има на щанда с ДОМАКИНСКИТЕ ПРЕПАРАТИ !

Comment

Да се похваля в една автомивка в Надежда ми го направиха като нов за 25 лв е прането направо нямам думи стана перфектно.
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD
            Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

Е сега е момента,да си купиш един от препаратите,които ти предложиха всички...щото ще ти е нужен.....
              156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
              147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
              159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Working...
              X